A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Schudden…

“Het waait wel erg hard,” dacht ik. Ik hoorde het dak rammelen. Maar nadat ik de gordijnen open deed was er niks van te zien. Overgewaaid dus. Niks aan de hand.

Auwranje in Australië

In Melbourne speelt Oranje op een godsonmogelijke tijd. Het spel is er ook naar.

Ook hier is er een Holland House, in het James Squire Brewhouse – Portland Hotel. Ze hebben daar hun eigen gebrouwen bier op tap, erg lekker. Maar dat heb ik alleen de eerste keer gedronken, in het weekend. De tweede wedstrijd, […]

Down Under

Koken is in Melbourne heel makkelijk, gewoon de pan erboven houden.

Koken

Men vraagt wel eens, is dat nou wennen daar. Nee, dat valt reuze mee, je hersens zijn heel flexibel. Je ziet het eigenlijk alleen goed op een foto.

Iets anders. Hopen dat Oranje morgenvroeg de onderliggende partij is!

 

Melbourne

Melbourne, 3 juni 2012.

Vanavond heerlijk gegeten in Squires Loft, op Toorak Street. Zondagavond steak avond, in ieder geval voor mij. De porterhouse werd begeleid door frieten en een salade. Twee heerlijke glazen Barrosso Valley Shiraz rode wijn (waarvan er maar een op de rekening verscheen, waarvoor dank). Na de maaltijd liep ik naar huis. […]

WordPress en Facebook

Ik heb een WordPress blog waar ik soms wat opschrijf, niet zo vaak eigenlijk. En ik heb Facebook waar ik ook niet zoveel mee doe. Dat past goed bij elkaar, dacht ik. Dus probeer ik ze nu te linken…… (BOEM?)