A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

2004 Kameroen

Tussen 6 en 19 november reisden Herman en ik door Kameroen. Een gedenkwaardige reis door een prachtig Afrikaans land.

[Show as slideshow] 12►

Een omgekeerd leven

Dit is de winter van sneeuw en ijs. Dit is dus ook de winter van de sneeuwmannen. Er is iets aparts met deze wezens. Ze leven omgekeerd. Ze worden groot geboren en worden vervolgens steeds kleiner. Zo ook onze Henkie. Hier wat beelden van zijn bestaan op aarde.

Henkie zag het […]

1998, een uitzonderlijk warm jaar?

Nog steeds is 1998 het warmste jaar, op wereldschaal, sinds het begin van de temperatuurmetingen. Hoe kan het zijn dat de aarde opwarmt, als er al tien jaar geen nieuw record wordt gevestigd, zeggen de klimaatsceptici.

Om deze stilstand te begrijpen moeten we beseffen dat er twee zaken een directe invloed hebben op de gemiddelde […]

Proces tegen Wilders

Vandaag begint het proces tegen Wilders. Zijn proces van de eeuw. We weten de Wilders heel blij is met dit proces want het geeft hem veel publiciteit, gratis.

Maar voor de rest van ons is dit proces interessant omdat het de lang verwachte botsing is tussen vrijheid van meningsuiting en het recht om niet gediscrimineerd […]

Adrie Kraaij is here again

Dit is mijn vierde versie van mijn website.

In mijn vorige versie maakte ik gebruik van Joomla en dat was toch iets teveel van het goede. De techniek zat me dwars, ik kon niet echt lekker wegtikken.

Met WordPress gaat dat beter. Wel zal ik de speciale dingetjes goed moeten inrichten, maar dat zal gaandeweg […]