Vals spel

Maandag 8 oktober. Saphli – Tha Rong Chai (auto).
Tha Rong Chai – Plai Phraya.


Op zondagavond aten we bij een visrestaurant in Saphli. Ieder stadje langs de kust heeft er wel zo een. Verse vis staat uitgestald en dan kan je of uitkiezen van wat er is uitgestald, of vanaf het menu wat bestellen. Wij bestelden garnalen vanaf het menu. Aan het eind ontstond verwarring, de menukaart die wij hadden, de Engelstalige, kende andere (lagere) prijzen dan de Thaise, bleek later. Wij zagen hoe de eigenaar van het restaurant (of zijn zoon, in ieder geval het baasje) onze rekening liet veranderen, naar de hogere Thaise prijzen. Een beetje vals spel.

Ook wij speelden vandaag vals spel. We hebben een stukje overgeslagen. Wij hebben er veel goede smoezen voor, maar uiteindelijk wilden we gewoon nog twee daagjes uitrusten in Krabi. We hebben expres een stuk langs de kust overgeslagen, want daar hebben we al heel wat van gehad.
Dus reden we door het binnenland en dat hebben we geweten. Aan het eind bleken we zo’n 750 stijgingsmeters verzameld te hebben. En er zaten een paar hele valse tussen.
Uiteindelijk kwamen we in ons vooraf gereserveerde hotelletje in Plai Phraya aan. Een vreemde combinatie van primitief (hangtoilet) en modern (airco en wifi), met vreemde mensen. We moesten wel reserveren, want zoveel hotels er zijn langs de kust, zo weinig in het binnenland. In Plai Phraya zagen we de eerste echte karst bergen, maar daarover morgen meer.


eventjes heuveltje af


Started: 8 okt. 2012 09:35:16
Ride Time: 6:20:56
Distance: 84,65 km
Average Speed: 13,33 km/h
Fastest Speed: 38,67 km/h
Ascent: 739 metres
Descent: 689 metres

85 gemene kilometers

Sponsor het MS FondsVlindertje

1 comment to Vals spel

  • Martin

    Go Adrie, Go!!!

    How come there are no pictures of you doing the massage business…????

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>