Sydney onbereikbaar?

Aanstaande zaterdag vertrekken Herman en ik voor een fietsreis naar Thailand. De geplande route gaat van Bangkok naar Krabi. Voor mij is dit een onderdeel van een groter plan: op de fiets van Amsterdam naar Sydney, in etappes en in willekeurige volgorde.
Zal ik Sydney halen? Ik denk van niet. En dat is ook niet het doel. Tijdens deze megatocht hoop ik naar plekken te reizen waar ik normaliter, met de rugzak, niet zou komen. Weg van de gebaande paden.

Ik ben trouwens al in Sydney geweest, met Ellen en een piepklein beetje met Julia. Rond het millenium, in december 1999 en in januari 2000. Dat was een beetje rugzak, een beetje auto en een beetje duiken. Jammer genoeg kunnen we dat niet meer.
Ik hoop wel dat bij een van de volgende fietstochten mijn dochter meefietst. En dat Ellen de materiaalwagen kan rijden. Want zolang we haar ziekte nog niet frontaal kunnen aanvallen moeten we hem te slim af zijn. Soms lukt dat ons, zoals deze zomer. En wie weet ook tijdens een van onze toekomstige fietstochten.

Voor die frontale aanval op MS hebben jullie steun hard nodig:
Sponsor het MS FondsVlindertje

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>