Dubbele moraal

De Consumentenbond waarschuwt voor het gebruik van Internet Explorer, de webbrowser van Microsoft. Ook de Duitse overheid maakt zich er druk om. Want er is een mogelijkheid dat er een gat in de beveiliging van deze software zit.
In Duitsland en in Nederland moeten bezitters van iPhones (van Apple) op hun hoede zijn, hun mobiel is een geliefd straatroofobject, regelmatig zelfs met geweld. En iemand zonder iPhone telt niet echt meer mee. Toch waarschuwen de Consumentenbond en de Duitse overheid niet voor het bezit en het gebruik van de iPhone.
Nee, want virtueel geweld is natuurlijk veel erger dan fysiek geweld.
Of zou het zo zijn dat in de cafeetjes waar de Consumentenbond mensen komen (en die van de Duitse overheid) het stoer optreden tegen Microsoft veel belangrijker gevonden wordt dan het stoer optreden tegen Apple.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>