Essaouira, enige foto’s

Essaouira, 19 – 22 december 1996.

Essaouira is een oude Portugese vesting aan de Marokkaanse kust. Later werd het een open handelsstad. Nu is het een centrum voor houtsnijwerk en allerlei andere vormen van kunstnijverheid. Het toerisme is behoorlijk in opkomst, voornamelijk nog voor mensen die niet georganiseerd reizen.


straatbeeld


Skala de Ville


Skala de Ville

In Essaouira zijn twee forten (skala’s). De wallen van het skala de ville zijn te bezoeken.


Place Prince Moulay Hassan

Place Prince Moulay Hassan is waar het allemaal gebeurt. Daarnaast is er een prachtige haven en een perfect strand, ideaal voor windsurf. Moet het alleen wat minder hard waaien en ophouden met regenen.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>