KML routes

Zowel voor mijn verhalen over mijn Afrika reis als voor de verslagjes van mijn fietsreis gebruik ik Google Maps. De Afrika route heb ik gemaakt in Google Maps zelf en de dagelijkse routes van mijn fietstocht werden opgenomen met Cyclemeter, een app op mijn iPhone.
In beide gevallen heb ik de KML-files opgeslagen, daarin staat precies de route, want ik wil natuurlijk die gegevens zelf hebben en gebruiken.
Om ze te tonen in mijn blog heb ik een WordPress plugin nodig.

 

Hier gebruik ik de plugin: Google Maps GPX Viewer, deze is eenvoudig en werkt goed:

[map kml=”http://www.kraaij.nl/kml/West-Afrika-1996-1997.kml”]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>