Wind

Dag 1 Amsterdam – Scheveningen

Met een beperkte voorbereiding vanochtend van start gegaan.
Fiets-technisch doet alles het. Het lijf wil ook nog wel (een stukje).

Er was vandaag veel wind. Heel veel wind. En dichter bij de kust nog meer. Na zo’n 25 kilometer wist ik het, op eigen kracht gaat dit heel vermoeiend worden. Daar had ik geen zin in, dus heb ik mijn trapondersteuning aangezet. Wel op de laagste stand, het compenseerde de wind. 

Scheveningen is een aparte plek. Best wel leuke strandtenten, maar de sfeer is fout. Teveel pretpark. Gelukkig ben ik er maar een nacht.

Ondertussen gaat er nog van alles mis. Ik heb (nog?) geen route van vandaag. 

Natuurlijk kan je me (nog niet) live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben. De route staat er wel, maar mijn account lijkt het niet te doen. Komt goed, hopelijk.

Foto’s


Klaar voor vertrek

Kilometers

DagRoutekm'stotaalpendix
1Amsterdam - Scheveningen66,6066,6040

Morgen naar: Harwich

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.