Paarden

Dag 3 – Drunen – Eindhoven

Activity: Cycle
Started: 5 Jun 2021 at 09:36:56
Ride Time: 3:48:12
Stopped Time: 0:00
Distance: 54,55 km
Average Speed: 14,34 km/h
Fastest Speed: 34,16 km/h
Ascent: 13 metres
Descent: 0 metres

Neem de precieze tijden (Ride Time met name) niet te serieus. Deze is erg bruto. Ik stop de teller onderweg niet en vergeet ‘m wel eens direct uit te zetten bij aankomst. De gemiddelde snelheid wordt daar ook door beïnvloed.


Drunense duinen

Veel paarden vandaag. Ik stond op bij het geluid van hinnikende paarden in de stal naast mijn hotelkamer. Ook onderweg kwam ik er een flink aantal tegen. Ja, Zuid-Oost Brabant is paardenland. Gelukkig weinig last van gehad.

Het weer was grijs en nevelig, de naweeën van het onweer van vannacht. De wind, een lichte bries, was mee. 

Vandaag een rit korter dan 60 km. Ik moet in Eindhoven zijn om een PCR-test te laten doen. Dat gebeurt zondag vroeg in de middag en dan rijd ik door naar Valkenswaard, het oorspronkelijke doel van vandaag. Zondag is dus eigenlijk een beetje een rustdag. 

En mijn video-blog:

https://youtu.be/jkM3ZkauiPE

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Kilometers

Van                               Naar.                                 km                      totaal

Amsterdam                 IJsselstein                        68,23                   68,23
IJsselstein                   Drunen                             63,27                  131,50 
Drunen                        Eindhoven                        54,55                  186,05 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.