Dag 1 – Amsterdam – IJsselstein

Amsterdam-IJsselstein
Activity: Cycle
Started: 3 Jun 2021 at 09:36:00
Ride Time: 4:24:18
Stopped Time: 15:06
Distance: 68,23 km
Average Speed: 15,49 km/h
Fastest Speed: 29,46 km/h
Ascent: 0 metres
Descent: 0 metres

Neem de precieze tijden (Ride Time met name) niet te serieus. Deze is erg bruto. Ik stop de teller onderweg niet en vergeet ‘m wel eens direct uit te zetten bij aankomst. De gemiddelde snelheid wordt daar ook door beïnvloed.


Off we go

Op de eerste dag moet alles in elkaar gaan passen. De fiets moet het doen, de techniek moet het doen, GPS, kaartjes, route, foto’s en GoPro filmpjes. De benen moeten het doen, niet onbelangrijk.

Met een rustig windje, een beetje tegen en flink wat zonneschijn liep het allemaal zoals verwacht. Na een kilometer of veertig reed ik Woerden binnen en het was tijd voor koffie. Ik zag een aantal mannen op het terras van een café in de buurt van het station. Ze dronken bier. Dat had me moeten waarschuwen. 
“Heeft u koffie?” vroeg ik. 
“Ja,” antwoordde het meisje.
Ik bestelde er appeltaart bij. Ik had wel trek. 
Ik heb het meisje nog wel een fooi gegeven, maar de koffie was een raar soort bitter en de appeltaart ijskoud en smakeloos. 

Op het laatste stuk naar IJsselstein had ik wind mee. Het hotel was nog in lockdown maar de terrassen waren open. Al met al een goede eerste dag.

En mijn video-blog:
https://youtu.be/0scasimnq3g

 

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Kilometers

Van                               Naar.                                 km                      totaal

Amsterdam                 IJsselstein                        68,23                   68,23

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.