Assisi – Ancona

Assisi – Foligno
Started: 18 Jul 2020 at 08:47:55
Ride Time: 1:38:47
Stopped Time: 0:00
Distance: 19,59 km
Average Speed: 11,90 km/h
Fastest Speed: 33,66 km/h
Ascent: 59 metres
Descent: 239 metres

In Ancona
Started: 18 Jul 2020 at 13:37:43
Ride Time: 34:54
Stopped Time: 0:00
Distance: 8,85 km
Average Speed: 15,21 km/h
Fastest Speed: 25,61 km/h
Ascent: 0 metres
Descent: 0 metres

Neem de precieze tijden (Ride Time met name) niet te serieus. Deze is erg bruto. Ik stop de teller onderweg niet en vergeet ‘m wel eens direct uit te zetten bij aankomst. De gemiddelde snelheid wordt daar ook door beïnvloed.

Na de rit van gisteren was ik moe. Veen gefietst de laatste dagen. En de tocht naar Ancona zou heel veel kilometers (in twee dagen) en heel veel hoogtemeters hebben betekend. Een fietsvakantie moet wel een vakantie blijven. Gelukkig heb je in Italië altijd nog de trein.
In Ancona stapte ik uit waar iedereen leek uit te stappen. Op mijn telefoon zag ik dat we aan de kust waren. Maar dat bleek nog niet bij het Stazione Ancona te wezen, dat lag nog bijna 10 kilometer verderop. Met de fiets was dat geen probleem.
Ancona is een havenstad, maar heeft ook leuke kanten.


Uitzicht over Ancona


Een kerk met daarop een afbeelding van een komeet. Ik heb geprobeerd de komeet vanuit Ancona te zien maar er was te veel lichtvervuiling. Dus doen we het voorlopig met deze.

En mijn video-blog:

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.