Bettolle – San Feliciano

Bettolle – San Feliciano
Started: 16 Jul 2020 at 08:50:10
Ride Time: 4:43:15
Stopped Time: 0:00
Distance: 51,08 km
Average Speed: 10,82 km/h
Fastest Speed: 36,15 km/h
Ascent: 186 metres
Descent: 212 metres
Neem de precieze tijden (Ride Time met name) niet te serieus. Deze is erg bruto. Ik stop de teller onderweg niet en vergeet ‘m wel eens direct uit te zetten bij aankomst. De gemiddelde snelheid wordt daar ook door beïnvloed.

Het grootste deel van deze tocht voerde over fietspaden, vaak onverhard, langs Lago Trasimeno. In de buurt Van San Feliciano zocht ik een hotel of B&B. Ik kwam terecht in een caravan op Campeggio Parco dei Pini.


Iedere fietsdag, na twee uur fietsen, koffie en iets te eten, iets lekkers en zoet


Mijn caravan


Zonsondergang. In het donker wilde ik op de pier kijken naar het noorden, naar de komeet Neowise, maar er hing een enorme wolk insecten boven het meer, tot ongeveer twee meter uit de kant, daarna was het over.

En mijn video-blog:

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.