San Gimignano – Siena

San Gimignano – Siena
Started: 13 Jul 2020 at 09:22:34
Ride Time: 5:42:37
Stopped Time: 0:00
Distance: 50,40 km
Average Speed: 8,83 km/h
Fastest Speed: 40,51 km/h
Ascent: 398 metres
Descent: 357 metres
Neem de precieze tijden (Ride Time met name) niet te serieus. Deze is erg bruto. Ik stop de teller onderweg niet en vergeet ‘m wel eens diret uit te zetten bij aankomst. De gemiddelde snelheid wordt daar ook door beïnvloed.

Misschien saai voor de lezer, maar de fietstocht gaat nu als gepland. Natuurlijk wordt er gezweet, en soms zijn de beklimmingen zwaar. So be it. Voor de rest is het gewoon doorpeddelen. Eigenlijk gebeurt er weinig. Dat wil niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb. Integendeel. Het gaat lekker, ik voel me fijn.


San Gimignano, ingezoomd met de iPhone. Van mijn Sony camera was de batterij leeg. Dom.


Torre del Mangia op het Piazza del Campo

En mijn video-blog:

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.