Pisa – Casciana Terme

Pisa – Casciana Terme
Started: 10 Jul 2020 at 09:42:19
Ride Time: 4:48:53
Stopped Time: 0:00
Distance: 43,55 km
Average Speed: 9,04 km/h
Fastest Speed: 39,51 km/h
Ascent: 225 metres
Descent: 105 metres

Aan de statistieken zie je niet af maar het was typisch weer een eerste dag. Ik ging volslagen kapot. Het was heet, mijn benen deden het niet meer, ik dronk en dronk en dronk, en het was nooit genoeg. Ik heb wel tien keer opgegeven, maar er was geen bezemwagen.
Maar ja, op een gegeven moment ben je er en giet je het gele wondervocht in je lijf, en alles is weer goed.
Het leven ging weer door, niet voor iedereen want in het hotel werd een begrafenis voorbereid. Ik moest langs de nog lege kist naar boven.
Over Casciana Terme valt niet veel te vertellen. Veel Italianen met mondkapjes. De manier waarop ze er een frummelen straalt niet veel vertrouwen uit: op en af, rond de nek en dan weer rond de pols, even strak trekken bij de mond.


M’n trouwe ros

En mijn video-blog:

Natuurlijk kan je me live volgen op http://www.locatoweb.com/user/a3washere. Kies gewoon de route van de dag en je ziet waar ik ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.