Naar Samsun

Vrijdag 20 september 2013. Sinop – Samsun.


Het hotel had prima vervoer voor ons geregeld. Met de gewone bus van Sinop naar Samsum. Van otogar naar otogar. Jammergenoeg zijn deze otogars, busstations, buiten de stad en dat betekende weer fietsen en natuurlijk bergjes op.
Het hotel dat we gekozen hadden was tussen de stad en het vliegveld in. De eenvoudigste manier om er te komen en niet teveel heuvels te moeten beklimmen, was om direct naar de kust te fietsen en die dan te volgen in de richting van het vliegveld.
Dat betekende dwars door de stad, eerst steil omhoog en vervolgens steil naar beneden. Aan de kust loopt een 6-baans autoweg, zonder aangename vluchtstroken en nogal opgewonden bestuurders. Niet de meest prettige weg om op te fietsen.
Zonder ongelukken kwamen we bij het hotel aan. Een beetje vervallen, het stonk een beetje, maar ja, de bar was open.


Hotel: Airport Resort Hotel.


Started: 20 sep. 2013 10:06:23
Ride Time: 40:48
Distance: 6,45 km
Ascent: 154 metres
Descent: 83 metres


Started: 20 sep. 2013 14:36:35
Ride Time: 1:20:24
Distance: 18,95 km
Ascent: 215 metres
Descent: 263 metres

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>