Laatste dag

Vrijdag 12 oktober 2012, onderweg naar huis.

Via Krabi fietsten we naar het vliegveld. Het eerste stuk ging door een karst-landschap van begroeide kalkrotsen. Eenmaal op het vliegveld, flink bezweet want het was ontzettend warm, moesten we onze fietsen, onze bepakking en onszelf prepareren voor de drie vluchten naar huis.
Eerst gingen we met Asia Airlines naar Bangkok, naar het oude internationale vliegveld dat nu in gebruik is voor binnenlandse vluchten. Met de (ingepakte fietsen) vervolgens in een bus en dwars door de stad naar het nieuwe internationale vliegveld. Dat is niet een beste plek voor mensen die een lekker hapje belangrijker vinden dan een Gucci tas. Maar op de allerlaatste plek bleek zich toch nog een prima restaurant (een keten weliswaar) te bevinden. Met het geld wat we gedacht hadden te moeten besteden aan een taxibusje hebben we in een flesje rood aangeschaft. Voor iedere fiets één.
Over de vlucht van Bangkok, via Dubai, naar Amsterdam met Emirates zullen we het maar niet hebben.


De laatste foto op de fiets

Started: 12 okt. 2012 09:49:16
Ride Time: 1:55:31
Distance: 32,26 km
Average Speed: 16,76 km/h
Fastest Speed: 38,34 km/h
Ascent: 247 metres
Descent: 224 metres

Sponsor het MS FondsVlindertje

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>