Railay

Railay, woensdag 10 oktober 2012.

De eerste dag van ons verblijf in Krabi (Ao Nang) besloten we niet te gaan fietsen maar het bootje te pakken naar Railay (Rai Lee). De stranden van Railay hebben de mooiste kalksteenrotsen van de Andaman zee en misschien wel van de wereld. Wij zwierven er rond, schoten foto’s en scoorden biertjes. Echt vakantie dus. Ondanks de bijna onaardse schoonheid was het er niet overdreven druk. Het was natuurlijk nog geen hoogseizoen, maar toch…


Niet het mooiste strand, Railay East, maar wel een mooi plaatje


Kalksteen rots


Bootjes


Overweldigend

Sponsor het MS FondsVlindertje

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>